Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Τι έγινε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας


Μια ξεχωριστή μέρα για το ΠΑΣΟΚ χθες μιας και πριν μερικές μέρες ήταν τα είκοσι χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου που το ίδρυσε. Τα μηνύματα που έρχονται από την επαρχία είναι να ενωθεί το ΠΑΣΟΚ με το κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και από τους δυσαρεστημένους του ΣΥΡΙΖΑ.


 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

 Τα σημάδια που έδειξε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από πλευράς δημοτικής οργάνωσης Ακτίου – Βόνιτσας πάντως δεν είναι ελπιδοφόρο. Τέσσερις Βονιτσάνοι υποψήφιοι που μάλλον εκλέγονται όλοι ανάμεσά τους και ο Γιάννης Κουννέλης που είναι από το Μοναστηράκι αλλά σαν Βονιτσάνος κι αυτός. Από τα υπόλοιπα χωριά του δήμου μας δεν υπάρχει αντιπροσώπευση και κουμάντο και στο ΠΑΣΟΚ θα κάνει μόνο μια παρέα απο τη Βόνιτσα. Τεράστια η ευθύνη της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ αλλά και της πρώην οργάνωσης Ακτίου – Βόντσας που δεν ασχολήθηκαν καθόλου.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να το πάρουν οι παλιοί πρώην βουλευτές, π. υπουργοί κλπ να κάνουν στην άκρη και να βοηθήσουν το κίνημα ή το ΠΑΣΟΚ  η με οποιαδήποτε άλλη ονομασία να απογειωθεί. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία για την μετα ΣΥΡΙΖΑ εποχή.
Το αντίθετο συνέβη με το ψηφοδέλτιο για την Νομαρχιακή επιτροπή όπου υπάρχει αντιπροσώπευση από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας από δύο μέλη τον Γεράσιμο Σαμαρά από την Κατούνα και τον Κώστα Τσακάλη από την Πάλαιρο.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΚΑΒΒΑΔΑ-ΜΥΡΩΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ


 Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ήρθε ψηφοφόρος και φέρεται πως είπε εγώ είμαι Παπανδρεικός και ψηφίζω  ΠΑΣΟΚ.  Πολλοί άλλωστε Παπανδρεϊκοί ήρθαν και ψήφισαν όπως και πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.Η σύγκρουση πάντως Παπανδρεικών και ΠΑΣΟΚ ήταν αναπόφευκτη. Υπήρξε μια ένταση στην αίθουσα της ψηφοφορίας. Αλλά ένα αποτέλεσμα καθαρότατο με διαφανείς και σωστές διαδικασίες που δεν αφήνουν περιθώρια αρνητικού σχολιασμού.
Το μήνυμα είναι τέλος π.χ. στους Βενιζέλο, Μωραίτη, Μακρυπίδη και όλους τους άλλους, ο χώρος του ΠΑΣΟΚ θέλει μεγάλη ανανέωση σε επίπεδο βουλευτών, ούτε θέλουν να ακούνε όνομα μέχρι τώρα βουλευτή θέλουν κάτι καινούργιο αυτό ακούγονταν έξω στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.
Τα ψηφοδέλτια είναι τα παρακάτω όπως και οι σταυροί που πήραν στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.


Ευάγγελος Δ. Κουτιβής
http://katounanews.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. μα καλα ήθελα ναξερα δεν ντρέπονται καθόλου; πασοκ το 2016;

    ΑπάντησηΔιαγραφή