Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση αντιδημάρχων-Παπαναστασίου για Καζαντζή: «Δεν ανέχομαι προσωπικές πολιτικές»


Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα , ο δήμαρχος Αγρινίου,  νωρίτερα σήμερα το πρωί στο δημαρχείο προχώρησε στην παρουσίαση των αντιδημάρχων, στο σχήμα των οποίων υπήρξαν οι γνωστές αλλαγές προ ολίγων ημερών.
Στην ουσία τώρα της παρουσίασης και όπως ήταν φυσιολογικό ο δήμαρχος Αγρινίου ρωτήθηκε σχετικά με τις αποφάσεις για αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων, μετά την αιφνιδιαστική αποπομπή του Νίκου Καζαντζή, αλλά και τα όσα ο πρώην αντιδήμαρχος υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα, μετά την ανεξαρτητοποίηση του.
 «Όταν διαπιστώνονται  δυσλειτουργίες ο δήμαρχος πρέπει να προβαίνει σε αλλαγές  χωρίς να σκέφτεται το κόστος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαναστασίου, τονίζοντας πως η πρόσφατη απόφαση του σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση και καλύτερο συντονισμό για την δημοτική αρχή. Να θυμίσουμε πως πλέον ο αναπληρωτής δημάρχου και με αυξημένης αρμοδιότητες είναι ο Νίκος Γκρίζης και νέα αντιδήμαρχος με περιορισμένες αρμοδιότητες πάντως, η κ. Ολγα Σαλακίδου – Πιστιώλη.
Οι ερωτήσεις που δέχθηκε ο κ. Παπαναστασίου αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό την αποπομπή του Νίκου Καζαντζή και τα όσα επακολούθησαν.
Εκεί ο κ. Παπαναστασίου «δεν χαρίστηκε» και ήταν πολύ σκληρός για τα όσα προηγήθηκαν για να φτάσει η ώρα της σύγκρουσης με τον Νίκο Καζαντζή. Έγινε ολοφάνερο πως ουσιαστικά με ευθύνη του πρώην αντιδημάρχου δεν υπήρχε κανένα περιθώριο συνεργασίας, κάνοντας λόγο για ανάγκη ήθους, όταν κάποιος ορίζεται αντιδήμαρχος και όχι επίδειξης αλαζονείας.
Μάλιστα ο κ. Παπαναστασίου με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από τον κ. Καζαντζή, τόνισε πως αυτή η αντίδραση απλά δικαιώνει την επιλογή του να τον αποπέμψει.


«Δεν θα ανοίξω διάλογο με τον κ. Καζαντζή, η παράταξή μας δεν διαιρεί αλλά πολλαπλασιάζει. Δεν μπορεί να κρίνεται ο δήμαρχος με μη πολιτικούς όρους για το αυτονόητο δικαίωμά του να κρίνει πότε πρέπει να γίνουν αλλαγές. Επαναλαμβάνω δεν διεκδικώ το αλάθητο, έχω κάνει λάθη αλλά φροντίζω να τα διορθώνω. Έχω πει ότι δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης, αγωνίζομαι όλη μέρα μαζί σας γιατί ο λαός του Αγρινίου μου έδωσε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό που μου δίνει δύναμη. Προχωράμε κι ο καθένας έχει δείξει το ποιόν του», είπε συγκεκριμένα.
Ακόμη σημείωσε με νόημα πως δεν πρόκειται να ανεχθεί προσωπικές πολιτικές κι επιδιώξεις,.. «Δεν εκβιάζομαι και δεν χειραγωγούμαι από κανένα, κανείς δεν είναι μεγαλύτερος ή καλύτερος από την ίδια την παράταξη».

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου